Revsnes hotell – Byglandsfjords perle ligger fint til i Nedre Setesdal for sammenkomster og eventer. Her finner du flotte omgivelser, nærliggende naturområder og muligheter for ulike aktiviteter i frisk fjelluft.

Vi kan arrangere forskjellige eventer til bryllup, konfirmasjon, bursdagsfeiring, jubleum, firmatur, vennetur, bussgrupper, utdrikningslag eller bare en spesiell dag. Under finner du de mest populære tilbudene, men kontakt oss gjerne for andre eventer. Vi liker utfordringer, og skreddersyr gjerne pakker slik du måtte ønske det.

Fasiliteter for både de små og de store begivenheter

Revsnes Hotell arrangement

Bryllup

Valg av lokale er en viktig del av en bryllupsforberedelse. Revsnes hotell har et utvalg av selskapslokaler å tilby for spesielle anledninger.

Den store vakre hagen vår med Byglandsfjorden like ved er som skapt for et sommerbryllup, gjerne med vielse utendørs under åpen himmel eller under tak som dekker for sol og regn. Til og med på bryggen vår har det blitt foretatt vielse, hvor bruden ankom med Bjoren Dampbåt.

slider3

Bursdag/selskap

Planlegger du en bursdagsfeiring, jubileum eller konfirmasjon har Revsnes hotell egne lokaler for både store og mindre selskap.

Vi hjelper gjerne til med planleggingen, med meny og en vakker oppdekking av lokalet. Ønsker du selskapet utendørs, kan vi tilby tilstelning i den store fine hagen vår med utsikt mot brygge og Byglandsfjorden.

Revsnes Hotell Arrangement

Revsnes tradisjonsrike julebordsbuffet

Julebord med firma, klubb eller vennegjeng er en fin markering og avslutning for året som har vært. Vi pynter hotellet og dekker opp til fest slik at våre gjester får en førjulsstemning med flott ramme.

Vi kan tilby varm- og koldbuffet med desserter, hvor mye av maten er hjemmelaget på huset. Vi har live musikk i Bjoren bar i helgene hvor dere kan svinge dere på dansegulvet inn i natten.

Hvis du ønsker å bestille overnatting kan dette gjøres på en enkel og grei måte ved hjelp av vår online booking eller vårt kontaktskjema.

spliter

spliter